15 червня 2024 р.

Випуск-2024

 Вітаємо найкращих учнів 11-х класів Кам'янського ліцею №1!!!


Хлопці й дівчата, красуні та мрійники,
Зі святом вітаємо вас, з випускним!
Були ви маленькі, веселі розбійники,
А стали красиві, як кінозірки.

Бажаємо вам наснаги в навчанні,
До щастя свій шлях скоріш віднайти.
Тепла вам, удачі, краси та кохання,
Від друзів підтримки та теплоти!

НЕХАЙ ВАМ ЩАСТИТЬ У ДОРОСЛОМУ ЖИТТІ, ДОРОГІ НАШІ ВИПУСКНИКИ❤️❤️❤️




















14 червня 2024 р.

Педагогічна рада

                                13 червня 2024 року відбулося засідання педагогічної ради


ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Підсумки опитування в системі, ''Евалюед'' про безпечне освітнє середовище у закладі (Шкворець Л.Д.)
2. Підсумки виховної роботи ( Щекань М.С.)
3. Ведення документації, підсумки перевірки кл.журналів( Короленко Л.В. та Таран Л..Б)
4. Підготовка закладу до нового навчального року (Касян М.О.)
5.Різне
















12 червня 2024 р.

Допомога землякам

  Колектив Кам'янського ліцею №1 взяв участь у благодійній лотереї, ініційованій  волонтером Моцою Богданою. Виручені кошти будуть спрямовані на відновлення боєздатності підрозділу 44 ОМБр 64 ОСБ Розвідка. За донат у розмірі 3500 грн гільза ручного розпису з бавовною була передана в історичний музей Кам'янського ліцею №1.Слава ЗСУ!!!



30 травня 2024 р.

Останній дзвоник

       Попри війну в країні, життя триває. Сьогодні в Кам'янському ліцеї №1 відзначається одне з найважливіших свят в житті кожного ліцеїста – свято останнього дзвоника. Цей навчальний рік був складним для всіх нас через війну в країні, але ви, дорогі діти, гідно пройшли цей етап життя. Ви показали справжню витримку, наполегливість та відданість навчанню, попри всі труднощі та перешкоди. На святі останнього дзвоника побував міський голова Володимир Тірон. Він звернувся до випускників, вчителів, ліцеїстів та батьків Кам'янського ліцею №1 зі словами подяки та побажаннями. Міський голова висловив свою глибоку вдячність за працю та старанність, наголосивши на важливості освіти для розвитку нашої держави."Дорогі випускники, перед вами відкривається новий етап життя. Нехай ваш шлях буде сповнений яскравих можливостей та досягнень. Пам'ятайте, що знання – це ваш найцінніший багаж, і ви маєте гідно навчатися далі, щоб розвивати нашу країну. Але найголовніше – я бажаю вам мирного неба. Нехай кожен школяр в нашій країні вчиться та отримує гідні знання під мирним небом", – сказав Володимир Тірон.














27 травня 2024 р.

Ти як?

 Соціальний педагог Шкворець Л.Д. та практичний психолог Холоденко М.І. розпочали цикл годин спілкування  з психічного здоров’я для десятикласників про важливість піклування про ментальне здоров’я, які створено у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я „Ти як?"


20 травня 2024 р.

Квест-згуртування в честь Дня сім'ї

    Сім'я - є найціннішим в житті в кожного з нас. Проте в стінах ліцею є ще й класна родина, яка є не менш важлива. З метою згуртування та налагодження позитивної комунікації, між учнями 6-В класу та батьками був організований квест, який передбачав змагання між командою батьків "Велика ведмедиця" та командою дітей "Мала ведмедиця". Активні та проворні учні здобули перемогу. Як це все відбувалося можна переглянути на відео 👇

18 травня 2024 р.

"Навіки разом". День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу

 18 травня 2024 року виповнюється 80 років від початку депортації радянським режимом кримських татар із Криму. Цього дня в Україні на державному рівні відзначають День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

Учителі комунального закладу "Кам'янський ліцей№1 Кам'янської міської ради Черкаської області" на уроках малювання (Іваненко В.В.), мистецтва (Мозгова Л.В.), трудового навчання (Шаблій О.М.) вивчають кримськотатарське мистецтво: графіка, прикраси, вишивка, музика, пісні, танці. Адже культура кримськотатарського народу - невід'ємна складова багатовікової історії України. Тож прищеплюємо юним українцям зацікавленість мистецтвом, культурними традиціями народів Криму.
Цим висловлюємо свою підтримку відчайдушному та вірному Україні кримськотатарському народові!!!


17 травня 2024 р.

День вишиванки-2024


 

      
        






Учнівський та педагогічний колективи комунального закладу "Кам'янський ліцей №1 Кам'янської міської ради Черкаської області" долучилися до обласного челенджу «Вишиванка – генетичний код нації!»
#ОЦТКІЕ_Черкаси  #вишиванка_генетичний_код_нації
Ми щиро дякуємо Збройним силам України, які своїм героїзмом дають нам можливість відзначати День вишиванки. 
Пишаємося нашим мужнім та незламним народом!💙💛 
Пишаємося кожним справжнім українцем!!! Слава Україні!!! 
Слава ЗСУ!!!
Переможемо!!!!