30 вересня 2024 р.

Допомога землякам

  30 вересня 2024 року передали 4000 грн Малюкіній О.Є. Кошти будуть використані для придбання "Цукорка" у 132 єгерську штурмову бригаду, де служить наш земляк Сірий М.І.


Трагедія Бабиного Яру

 29 вересня Україна та весь цивілізований світ вшановує пам’ять жертв жахливої трагедії, яка сталася у Бабиному Яру 83 роки тому.

Учні 5-А та 5-Б класу разом з учителем історії Кравець Л.С. відвідали Публічну бібліотеку, де працівники дитячого абонементу розповіли про страшні події 1941 року.
Лише за два дні 29–30 вересня 1941 року нацисти вбили у цьому урочищі майже 34 тисячі київських євреїв. У 1941-1943 роках гітлерівські окупанти розстріляли тут понад сто тисяч осіб: євреїв, українців, ромів та представників інших національностей.
Україна, яка об'єднує багато етнічних груп і національностей, ніколи не забуде і завжди пам'ятатиме про жахливу трагедію Бабиного Яру, адже терор, який зараз відбувається в Україні, має бути зупинений.


Зустріч із військовослужбовцями

До Дня захисників та захисниць України в історичному музеї Кам'янського ліцею №1 для учнів
5-В, 10-А класів проведена зустріч з військовослужбовцями ЗСУ. Здобувачі освіти із захопленням слухали розповіді наших захисників про особливості військової служби. Під час зустрічі завідувачці музею Поліщук М.В. передано прапор з підписами 30 ОМБ.Учні мали можливість поставити запитання на які отримали кваліфіковані відповіді.Ми дякуємо Ярошенку С.М., Левченко І.І., Білоусу Д.А. за захист та зустріч!!!




27 вересня 2024 р.

День захисників та захисниць України

 27 вересня 2024 року в рамках вивчення предмета "Захист України", до Дня захисників та захисниць України, проведена зустріч учнів 10-11 класів Телепинського та Косарських ліцеїв із військовослужбовцями ЗСУ. Захисники у доступній формі розповіли про принцип роботи безпілотних літальних апаратів. Щемливою була розповідь про особливості військової служби та солдатської дружби. Учні мали можливість поставити запитання на які отримали кваліфіковані відповіді.Дякуємо за корисний досвід та співпрацю!!!Слава ЗСУ!!!




23 вересня 2024 р.

День партизанської слави

 23 вересня 2024 року завідувачка історичного музею Кам'янського ліцею №1 Поліщук М.В. до Дня партизанської слави провела екскурсії для учнів 8-В,9-А,10-Б класів. Здобувачі освіти поглибили знання про партизанський рух в Україні, героїв партизанського руху.







20 вересня 2024 р.

Зустріч з військовослужбовцем

20 вересня 2024 року в рамках вивчення предмета "Захист України" проведена зустріч учнів 10-11 класів Кам'янського ЗЗСО №2 з поглибленим вивченням окремих предметів із старшим офіцером відділення мобілізаційної роботи п'ятого відділу Черкаського РТЦК та СП Юрченком О.В. Військовослужбовець у доступній формі розповів про технічні характеристики безпілотних літальних апаратів та особливості військової служби. Учні мали можливість поставити запитання на які отримали кваліфіковані відповіді.Дякуємо за корисний досвід та співпрацю!!!


19 вересня 2024 р.

Профілактична зустріч

 У рамках місячника "Увага! Діти на дорозі!" 19 вересня 2024 року для учнів 1-А та 1-Б класів Кам'янського ліцею №1 проведено профілактичне заняття "Безпечна дорога".Старший інспектор СЮП ВП Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області, старший лейтенант поліції Виноградова О.В. наголосила учням про необхідність використання світлоповертаючих елементів на одязі у вечірній час, дотримання правил дорожнього руху.Учні мали можливість отримати кваліфіковані відповіді на поставлені запитання.Дякуємо за співпрацю!







Профілактична зустріч

  19 вересня 2024 року для учнів 8-В класу Кам'янського ліцею №1 проведено тематичну зустріч. Старший інспектор СЮП ВП Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області, старший лейтенант поліції Виноградова О.В. акцентувала увагу дітей на видах булінгу в учнівському середовищі, шляхах його подолання та відповідальності за вчинення насильства. Дякуємо за співпрацю!


17 вересня 2024 р.

Профілактична зустріч

  17 вересня 2024 року проведена зустріч учнів 8-А класу Кам'янського ліцею №1 з представниками державної установи"Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України" Гнатенко Л.М., Діхтяр В.О. Здобувачів освіти ознайомили з презентацією "Знай про ризик.Правда про куріння, яку треба знати". Дякуємо за корисну інформацію та зустріч!


13 вересня 2024 р.

День фізичної культури і спорту

 До Дня фізичної культури та спорту 13 вересня 2024 року у Кам'янському ліцеї №1 були проведені змагання з волейболу серед учнів старших класів.Гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалися за звання найкращої.По закінченню змагань переможці були нагороджені грамотами. Бажаємо юним спортсменам продуктивних тренувань,нових перемог і сильного командного духу!





Для учнів 2-А ( кл.кер Попова Л.М.) та 4 - Б ( кл.кер Леус Л.В.) класів Кам'янського ліцею №1 проведені змагання "Веселі старти". Сильні, витривалі, кмітливі та енергійні👍.Здоров'я та миру нашим діткам!






 Лідерами учнівського самоврядування "СВІТ" було проведено флешмоб "Спортом займатися - здоров'я набиратися!"                                                    https://kamschool1planet.blogspot.com/2024/09/13092024.html


12 вересня 2024 р.

Зустріч з головою ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» (11.09.2024)

 


11 вересня 2024 року в молодіжному просторі «Саме час» відбулася зустріч голови ГО «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» Антона Юрченка із лідерами й лідерками учнівського самоврядування міських закладів загальної середньої освіти.

Представниками  УС "СВІТ" Кам'янського ліцею №1 були Мартинюк Олександра, Роздобудько Анастасія, Чеботарев Роман.

Під час зустрічі говорили про можливості, які є сьогодні для активізації роботи учнівської молоді, залучення творчих ліцеїстів  до молодіжної роботи. 

Дякуємо Антону Юрченко за організацію, смаколики та неймовірну атмосферу за "круглим столом"🤩.

Сподіваємося, що нам вдасться об'єднатися та залучити якнайбільше молоді до втілення креативних ідей у нашій громаді!








РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ 💙💛 

СЛАВА УКРАЇНІ


11 вересня 2024 р.

Допомога землякам

 Висловлюємо подяку батькам учнів 1-Б класу Кам'янського ліцею №1 ( кл.кер Іваненко В.В.),які зібрали та передали 2050 грн на потреби ЗСУ


Цікава зустріч

 З метою забезпечення повноцінного розвитку дітей, їх творчого потенціалу для здобувачів освіти Кам'янського ліцею №1 11 вересня 2024 року організована зустріч із керівниками гуртків Центру художньо-естетичної та науково-технічної творчості учнівської молоді.Дякуємо за співпрацю!