22 січня 2023 р.

Кам'янський ліцей №1 отримав статус “Заклад освіти - учасник програми Google for Education”

#UA_GDTfE #Камянка_ліцей_1

Міністерство освіти і науки України за підтримки Google Україна задля розширення можливостей використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання й підвищення ефективності освітнього процесу організували безоплатне навчання в межах програми “Google Digital Tools for Education/ Цифрові інструменти Google для освіти”, яке здійснюватиметься протягом 2022/2023 навчального року.

Базовою тренінговою платформою навчального курсу є суб'єкт підвищення кваліфікації - Академія цифрового розвитку https://sites.google.com/view/gwua2223

Заклади освіти, педагогічні колективи яких успішно завершили навчання за програмою з показником понад 50% від загальної кількості працівників, отримують спеціальний статус “Заклад освіти - учасник програми Google for Education” / Google for Education Participating School.

Станом на 22.01.2023 р.  64 педагоги нашого ліцею із 73 пройшли навчання за базовим рівнем, 13 за середнім. Навчання продовжується. 


13 січня 2023 р.

Засідання команд психолого-педагогічного супроводу учнів з ООП

    Організація результативного інклюзивного навчання для учнів з ООП потребує постійного спілкування між батьками та педагогічними працівниками закладу. Цей аспект повноцінно забезпечується проведенням засідань команд психолого-педагогічного супроводу під час навчального року. Цей тиждень був дуже насиченим і не дивлячись на повітряні тривоги та постійні відключення енергії, протягом нього вдалося провести 12 засідань в змішаному форматі - як очно, так і дистанційно. Активна та плідна робота педагогів та фахівців, що проводять корекційно-розвиткові заняття, протягом І семестру показала позитивні результати в динаміці розвитку кожної дитини з ООП.