21 червня 2023 р.

Кам'янський ліцей №1 відвідали керівники області


16 червня 2023 року з робочим візитом до міста Кам’янки завітали голова Черкаської ОВА Ігор Табурець та заступник голови Черкаської ОВА Олександр Шамрай. Вони відвідали Кам'янський ліцей №1 та ознайомилися з його діяльністю.

Керівництво закладу разом з керівниками нашої громади представило інформацію про стан справ у ліцеї, розповіло про роботи, проведені протягом року, а також про допомогу, надану ЮНІСЕФ, у вигляді шкільного приладдя (парти, стільці, шафи та інше) та укриття закладу. Були також обговорені плани на майбутнє та виявлені проблеми та потреби ліцею.
Кам'янський ліцей №1 є опорним освітнім закладом для нашої громади, оскільки в ньому навчаються не лише діти з міста Кам’янки, а й з інших сіл громади. Забезпечення комфортних умов навчання є основним завданням. Для цього потрібно провести капітальний ремонт закладу.
Під час візиту було досягнуто згоди, про необхідність відремонтувати ліцей, зокрема, подати проєктну документацію для участі у державних та міжнародних програмах. Будемо спільно працювати над реалізацією цього значного проєкту для нашої громади.











Немає коментарів:

Дописати коментар