26 березня 2024 р.

Фестиваль науки та робототехніки “ROBOTERRA"

 Команда юних винахідників Кам'янського ліцею №1 гідно представили Кам'янську територіальну громаду на фестивалі науки та робототехніки “ROBOTERRA. Майбутнє України в твоїх руках”.

22 березня 2024 року на базі комунального закладу «Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради» пройшов фестиваль науки та робототехніки "ROBOTERRA". Майбутнє України в твоїх руках”. Уже третій рік поспіль захід об’єднує юних винахідників із усієї країни. Цьогоріч участь у ньому брали 250 учнів із 36 закладів освіти Одеської, Кіровоградської, Рівненської, Львівської, Дніпропетровської, Сумської і Черкаської областей. Першість команди виборювали у 9 номінаціях.
Вперше у заході взяла участь команда Кам'янської у територіальної громади RoboTeam (керівник Жиленко О.О.). До складу команди увійшли учні Кам’янського ліцею №1: Сирота Ярослав, Бондар Владислав (номінація Робоперегони .Загартуй свою волю), Продайвода Максим, Приходько Святослав (номінація EV3, NXT, SpikePrime . Розбудова країни) та Воропай Денис (номінація Алея стартапів. Конкурс творчих ідей та технічних проектів, диплом «За креативну ідею»). Робототехнічні конструкції для виконання різноманітних завдань, наукові проекти, стартапи – це все зробили учасники фестивалю. Захід став локацією для креативності та винахідливості школярів країни.

Дякуємо компанії Scatec Solar та відділу ОКМС виконавчого комітету Кам`янської міської ради за можливість взяту участь у заході.






Немає коментарів:

Дописати коментар